НовиниСъбитияПрограмаАнкетаФорумКонтактиТЕСТ „Бъди българин“ ТЕСТ „Бъди българин“
Компютърно пространство
www.computerspace.org

Форумът "Компютърно пространство 2005" се провежда под патронажа на президента на Република България Георги Първанов.

Седемнадесетото издание на форума (Октомври 21-23) се организира от СОКИ и Център за компютърни изкуства с подкрепата на MARC Communications и Агенция “Развитие на съобщенията и на информационните и комуникационни технологии”, и в партньорство с:

Медиа партньори на форума са в. “24 часа”, интернет портала Dir.bg и САГА Текнолъджи, в-к "Компютри", IDG България

Форумът представя постиженията на синтеза техника-изкуство: компютърна графика и анимация, мултимедия, интерактивни изкуства, Интернет изкуства, електронна и компютърна музика. "Компютърно пространство" е традиционно събитие (XVI издания) организирано от СОКИ с участия на редица престижни институции и организации като - Academy for Media and Art (Кьолн), ART+COM (Берлин), IRCAM (Париж), Bildo Academy (Берлин), Institute for Electroacoustic of Vienna University, AGAVE - Франция и много други. Форумът е единствен по рода и мащабите си за България и Югоизточна Европа.

С радост споделяме, че с всяка изминала година форумът придобива все по-голяма международна популярност - само през 2004 година регистрираните участниници са над 150 идващи от повече от 15 страни (Австралия, Австрия, Естония, Словения, Канада, САЩ, Обединеното Кралство, Германия, Нигерия, Унгария, Франция, Финландия, Тайланд, Румъния и др.) .

Благодарим на всички, които подкрепят и подпомагат форума "Компютърно пространство" да бъде проведен на едно високо и професионално ниво. Благодарим и на изключително компетентното и обективно жури за изключителния им принос към Компютърно пространство.

Разчитаме на Вас и очакваме с нетърпение Вашите предложения и препоръки, с което да допринесем за в бъдеще форум "Компютърно пространство" да бъде по-престижен и по-стойностен.

Снимки от Компютърно пространство 2004

За повече информация:

Цветелина Илиева
Телефон/факс: 987 02 93
e-mail: info@computerspace.org

Нено Ненов
Телефон/факс: 915 90 40 / 915 90 15
e-mail: n.nenov@marc.bg


назад нагоре

Страница на Президента на Република България Български младежки организации Европейски млакдежки организации Институции и партньори
BGBusiness